Μας ελάτε σε επαφή με
Celia Hou

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-20 82521400

WhatsApp : +8618664519568

Γραμμή Παραγωγής

Τα μέρη μηχανημάτων Mocun Guangzhou που ανταλλάσσουν το ΕΠΕ βρίσκονται στο guangzhou, Κίνα. Είμαστε φέρνουμε την εκτενή σειρά των μερών αντικατάστασης για τη KOMATSU, Isuzu, Hitachi, Yanmar, Kubota, Mitsubishi, Kobelco, Nissan, Carterpillar, Cummins, VOLVO, Deutz, Hyundai, Daewoo.

 

Όχι μόνο περιορισμένοι στους εκσκαφείς μπορούμε να παρέχουμε τα μέρη για όλους τους τύπους βαριών machiney. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς προμηθευτές στην Κίνα που καθιστά εκείνα τα σπάνια μέρη ευκολότερα να βρούν. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τι φαίνεστε μας ρωτήστε ακριβώς δεδομένου ότι το προσωπικό μας έχει την άριστη γνώση προϊόντων.

 

Προσπαθούμε να καταδείξουμε την ακεραιότητά μας μέσω μιας υψηλής αποδοτικής εργασίας με τις ελπίδες της ενθάρρυνσης των καλών επιχειρησιακών σχέσεων με όλους τους πελάτες και τα μέλη ομάδας. Η θεμελιώδης αποστολή μας είναι να επιτύχουμε ένα υψηλό επίπεδο της ικανοποίησης πελατών μέσω της ανταγωνιστικής τιμολόγησης, της αξιόπιστης ποιότητας και της αξιόπιστης υπηρεσίας.

Guangzhou mocun machinery parts trading limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

 

Guangzhou mocun machinery parts trading limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Guangzhou mocun machinery parts trading limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

OEM / ODM

Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη υπηρεσιών OEM/ODM για να καλύψουμε τις διαφορετικές απαιτήσεις των αγορών και των πελατών γρήγορα.

Ε & Α

Είμαστε πάντα επεκτειμένος επιχείρηση στοχεύοντας στο μέλλον. Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερων για την επιχείρησή σας στο κοντινό μέλλον, και ελπίζουμε να καθιερώσουμε μια σχέση που είναι αμοιβαία ευεργετική.